Over Fysiotherapie Spaarndam

Afspraak maken

ONZE THERAPEUTEN

NANDA VAN DER LINDE
NANDA VAN DER LINDEFysiotherapeut met specialisatie voor hartrevalidatie en dry needling
Ik vind het menselijk lichaam fascinerend! Hoe alle spieren samenwerken, hoe het lichaam compensaties maakt bij pijn of verminderde beweeglijkheid. Het puzzeltje om vervolgens de klacht op te kunnen lossen vind ik de grootste uitdaging van het werk als fysiotherapeut. Mijn behandelstrategieën zijn dan ook vaak spiergericht door middel van dry needling, massage, tapen en ondersteunende oefeningen. Daarbij probeer ik zo veel mogelijk te zoeken naar de oorzaak van het probleem en niet alleen de gevolgen behandelen.
Sinds kort heb ik ook de aantekening Leefstijlcoach behaald en geef ik de Gecombineerde Leefstijl Interventie. Mijn rol hierin is voornamelijk coachend en ondersteunend, iets wat ik ontzettend leuk vind.
Daarnaast vind ik mijn uitdaging in het ondernemen. Sinds 2014 run ik de praktijk en fitness in Spaarndam en in 2020 zijn daar een praktijk in Rotterdam en Driebergen bij gekomen. Als ondernemer probeer ik een mooi bedrijf neer te zetten waarbij klantvriendelijkheid en patiëntgerichtheid voorop staat binnen wat er zakelijk mogelijk is.
Naast de fysiotherapiepraktijk ben ik nog 1 dag werkzaam als docent op de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en tijdelijk 1 dag bij Voetportaal om mijzelf te specialiseren in voetklachten.
RENS BAKKER
RENS BAKKERFysiotherapie
Van jongs af aan ben ik altijd veel bezig geweest met sport, de natuur en het menselijk lichaam, een interesse en passie die met de dag alleen nog maar meer groeit. Tot op de dag van vandaag leren we nog elke dag van de natuur en het menselijk lichaam, iets wat mij fascineert en motiveert.
Als voetballend kind kan ik mijn training- en wedstrijddagen herinneren als een tijd waarin ik werd geteisterd door blessure leed, waardoor ik mij erg goed kan verplaatsen in het sportende mens en de ongemakken die het met je mee kan brengen. Als fysiotherapeut combineer ik zowel het fysieke aspect van de klacht, maar ook het mentale aspect en het gedrag van de patiënt om zo tot de geschikte behandeling te komen.
DAISY WATZEMA
DAISY WATZEMAFysiotherapeut
Hallo, ik ben Daisy Watzema actief als fysiotherapeut sinds 2015. Sinds 2017 ben ik verbonden als fysiotherapeut bij Spaarndam. Ik ben werkzaam op de dinsdag en donderdag, op de andere dagen ben ik werkzaam bij Nieuw Groenendaal in Heemstede.

De afgelopen 4 jaar heb ik mijzelf gespecialiseerd in sportfysiotherapie (IAS opleiding), chronische pijnklachten (OCA), Dry Needling, voeding en revalidatie (IAS), kinesio & dynamic taping.
Naast deze specialisaties ben ik veel in de praktijk bezig met orthopedische klachten.
In mijn het dagelijks leven heb ik veel affiniteit met bal sporten als Hockey, tennis en Golf. Ook naast sporten ben ik actief bij de hockeyclub Alliance en ben ik op de maandagen aanwezig voor een sportspreekuur.

JASPER PASMAN
JASPER PASMANFysiotherapeut
Hallo! Mijn naam is Jasper Pasman en ben sinds mei 2020 werkzaam als
fysiotherapeut bij Fysiotherapie Spaarndam. Ik werk op de maandag,
dinsdag, donderdag en vrijdag. Mijn grootste taak als fysiotherapeut is
om mensen met lichamelijke klachten weer aan het bewegen te krijgen en
op die manier uw klachten te bestrijden. De schouder, knie en algemene oefentherapie zijn mijn specialiteiten. Ik heb al veel ervaring met voorste kruisband, nieuwe knie en nieuwe heup revalidatie. Hier in Spaarndam ben ik ook verantwoordelijk voor de aan huis behandelingen. Af en toe lekker naar buiten houd het werk leuk en afwisselend. In mijn vrije tijd zou ik graag zaalvoetballen, maar dat komt er niet echt meer van. Om mezelf fit te houden maak ik nu gebruik van de sportschool, lekker makkelijk na het werk even sporten.

Kom gerust eens langs om een afspraak te maken, dan kijken we samen naar waar uw hulpvraag ligt en stellen we een plan op om u van uw lichamelijke klachten af te helpen.

ROLAND BAKKER
ROLAND BAKKERManueel therapeut
Roland Bakker(1964) is manueel therapeut en kinder-manueeltherapeut.

Speciale interesse heeft Roland voor patiënten met fibromyalgie, chronische vermoeidheid en chronische pijn. Deze patiënten hebben vaak een jarenlange zoektocht achter de rug naar een oplossing binnen het reguliere medische circuit. Helaas worden de klachten meestal slechts (gedeeltelijk) onderdrukt met medicijnen die allerlei bijwerkingen hebben en ongeschikt zijn voor langdurig gebruik.

Roland doet een uitgebreide inventarisatie van de klachten en stelt een individueel behandelplan op waarbij het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam absolute prioriteit heeft. Dit wordt bereikt door een combinatie van onder andere: manuele therapie, specifieke voedingssuplementen, voedings- en leefstijladviezen.

Roland is gespecialiseerd in:

Manuele therapie

BAS ROMBOUTS
BAS ROMBOUTSFysiotherapeut
Mijn naam is Bas Rombouts, sinds augustus 2020 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.
Sinds november 2020 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Spaarndam. Helemaal nieuw ben ik niet, ik heb hier namelijk tijdens mijn studie met veel plezier stage mogen lopen. Naast mijn stage in Spaarndam heb ik stage gelopen in een verzorgingshuis waar ik voornamelijk oudere patiënten met orthopedische en neurologische klachten heb behandeld. Verder heb ik tijdens mijn studie een verdiepende minor gevolgd gericht op musculoskeletale klachten aan de lage rug en onderste extremiteiten en heb ik een jaar van de cursus sport fysiotherapie bij AJAX gevolgd. Momenteel ben ik bezig met een cursus sportmassage.

In de toekomst wil ik mij graag verder verdiepen in het behandelen van sporters met klachten aan de heup, knie en enkel eventueel door een master sportfysiotherapie te doen. Verder wil ik de cursus dry needling gaan doen.
In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld en op en om het water waar ik met veel plezier mijn hobby sportvissen uitoefen.
Graag maak ik samen met u een behandelplan op maat waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak van de klacht(en) worden aangepakt. Op maandag en vrijdag ben ik op de praktijk aanwezig.