Project Description

Manuele therapie staat ook wel bekend als ‘kraken’.

Heeft u last van uw nek, rug of pijn tussen uw schouderbladen? Of heeft u last van terugkerende hoofdpijn en duizeligheid? Of uitstralingspijn naar uw been? Onze manuele fysiotherapeuten helpen u graag van uw klachten af met manuele therapie.

Het doel van manuele therapie is het verbeteren van uw lichaamshouding en beweging. Met manuele fysiotherapie mobiliseren en manipuleren we gewrichten om blokkades op te heffen. Gecombineerd met gericht advies en trainingen optimaliseren we de beweeglijkheid van de spieren en gewrichten. Wist u dat ook te grote bewegelijkheid van gewrichten voor pijnklachten kan zorgen?

Voor manuele therapie heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. De behandeling bestaat naast de manuele therapie ook uit oefentherapie; een combinatie van spierkracht versterkende en stabiliserende oefeningen.

Wij bieden manuele therapie aan in Driebergen en in Spaarndam. Onze manuele therapeut in Spaarndam is Roland Bakker. Hier leest u meer over hem.

Heeft u klachten? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke combinatie van oefentherapie en technieken het beste bij uw pijnklachten past.